0454 - 888 20    

plattsättning

Plattsättning

En väl utfört arbete kring plattsättning handlar om att åstadkomma ett estetiskt tilltalande intryck av keramiska plattor. Där raka linjer och färgsättning samt funktion lever upp till de krav som kunden beställt.

Plattsättning – fackmässigt utförande

En duktig plattsättare ser alltid till helheten och är noggrann både med symmetri och att helhetsintrycket i slutändan alltid blir bra. Detaljlösningarna planeras innan arbetet påbörjas. Att välja rätt material och är viktigt för att man ska kunna garantera att inga vattenskador uppstår.

Plattsättning – tidlös lösning

Att använda plattsättning för att klä väggar och golv är en gammal beprövad metod. Byggkeramikens utveckling har gjort att keramiken idag konkurrerar ut andra material. Om man tittar på totalkostnaden för keramik så är det få material som kan konkurrera prismässigt. Så vill du ha en tidlös lösning så ska du titta närma på plattsättning.

Plattsättning - oändliga valmöjligheter

Det finns idag ett stor utbud av keramik, kakel, klinker granitkeramik och mosaik. Så vad ska man välja? Oavsett om du har en färdig idé eller du vill få hjälp med val så är du alltid välkommen till oss så visar vi dig både prover och berättar mer om hur det går till steg för steg samt vilka garantier som gäller när du väljer en fackmässig plattsättningslösning.

 

plattsättningplattsättningplattsättning

plattsättningplattsättningplattsättning